Vrednote in tradicija

Začetki podjetja segajo v leto 1982, ko so se pričela izvajati prva popravila in montaže hidravličnih ter pnevmatskih elementov.

Od tedaj smo v podjetju razširili nabor znanj in izkušenj tudi na področji mehanskih kontrukcij in avtomatizacije procesov in tako sedaj v podjetju izvajamo tudi nadgradnje in strojegradne rešitve na področju mehatronike.

Vse z namenom, da našim strankam hitro in učinkovito rešimo njihove izzive premikanja - premikanja nakladalnih vilic pri dvigovanju težkih bremen na viličarjih s pomočjo hidravličnih cilindrov, premikanja paketov na transportnih linijah v proizvodnih obratih s pomočjo linearnih električno gnanih pogonov, premikanja pri vrtenju hladilnih ventilatorjev s pomočjo hidravličnih motorjev, premikanja pri vrtenju mehanskih turbin na malih hidroelektrarnah pri pretoku vode.

Kaj delamo

Cilj, h kateremu strmimo v podjetju,je visoka strokovna usposobljenost in kakovost, s katero lahko strankam ustrežemo v še tako specifičnih zahtevah. Naša ekipa strokovnjakov opravlja večino popravil in montažnih del na terenu pri naročnikih. Podjetje deluje na treh servisnih in maloprodajnih lokacijah, poleg Novega mesta še v Krškem in Grosupljem. Osnovno dejavnost podjetja predstavljajo montaža in servis hidravličnih sistemov ter distribucija vgradnih delov – od kmetijskih in gradbenih strojev, do proizvodnih linij, kot so papirniška postrojenja.

Vizija

 

Želimo postati proizvajalci zahtevnih strojnih rešitev po meri strank

Vrednote

 

V podjetju si prizadevamo graditi odnose z strankami na podlagi več kot tridesetletne tradicije družinskega podjetja.

Zagovarjamo in živimo vrednote: osebne odgovornosti, timskega dela, spoštovanja dogovorov, znanja in podjetniškega razmišljanja.

Reference

client
client
client
client